Modellen

De folder van modeljaar 2019 is nu beschikbaar! Polarfolder 2020

Iedere Polar is af-fabriek klaar voor alle weersomstandigheden en geschikt voor gebruik in de vrije natuur. De klant kan kiezen tussen 3 uitrusting niveaus, Original er is veel mogelijk, Selected een zeer complete Polar en Customized het summum en vrijwel alles is mogelijk.

De kleinste Polar is de 520, de grootste de Polar 840, de lengte gemeten in cm op tafelhoogte.

Alle carrosserieën worden geleverd in 3 uitrusting niveaus.

Polar Original, de Polar zoals deze sinds 1964 is geëvolueerd tot de huidige standaard. Alle opties uit de lange lijst zijn mogelijk.

Polar Selected. Als de Original, met een aantal exclusieve extra’s zoals gasoven én magnetron, vrije keus in vloerbedekking, keukenafwerking, Polars unieke Mobile Multi Control, buiten gasaansluiting, enz. Alle opties mogelijk.

Polar Customized. Als de Selected, met nog meer extra’s zoals keus uit leren bekleding, een centraal stofzuigsysteem, 2 pits gascomfort naast de inductieplaat, enz. De Polar Customized heeft een exclusieve kleurstelling in striping en achterwand. Bij deze Polar zijn klantaanpassing mogelijk zoals meubelaanpassingen, extra ramen/luiken buiten de normale opties, enz. Bij de Polar Customized is support van de constructie afdeling van idee tot productie. De Polar Customized is de meest complete en exclusieve Polar ooit.